Direktlänk till inlägg 9 mars 2018

Om aluminiumfälgar

Av Victor - 9 mars 2018 14:30

Det finns en hel del uppgraderingar som en förare kan göra till sin bil, och det finns många Prestandaalternativ att välja mellan innan en ny bilägare även lämnar partiet.


En gemensam uppgradering är hjulen. Aluminiumfälgar är dyrare än konkurrenterna stål-klädd, men deras fördelar motivera om hög prislapp. Medan den senare är acceptabelt för användning på vardagliga vägar, föredrar vissa drivrutiner uppgraderade alternativ. Legering hjul Se alla hjul tillverkad av en kombination av aluminium och små spår av andra metaller. Aluminium i kombination med dessa andra metaller skapar en starkare och mer lättviktiga alternativ än stål.

 

 


Aluminiumfälgar är också gynnad för sin estetik, och de tenderar att öka det sammanlagda värdet av bilar. Vissa är gjorda för specifika märken och modeller, så det är viktigt att shoppare köper ett set som passar deras bilar. Vissa människor också uppdatera fälgar. Kunder som köper en uppsättning lättmetallfälgar (ofta förkortat ”legeringar”) måste också lära sig att korrekt ta hand om och underhålla sina investeringar. Förare kan hitta olika alternativ på auto och däck specialbutiker samt på onlinemarknadsplatser.

 

Om legering hjul

Lättmetallfälgar är ett ”steg upp” från typiska stål guldpläterade hjul. Stålfälgar är hållbara, svårt att skada, och billiga, men de är också tung och otymplig inne. Tidigare, alternativt är både snyggare och bättre prestanda, vilket är varför många gör detta utbyte. Enda stora nackdelen är legeringar kosta mer.

 

Eftersom de består av aluminiumlegeringar som skapas när små mängder av andra metaller blandas i, är magnesium en metall att undvika eftersom det är svaga och har en tendens att spricka under normalt slitage. Aluminium är lätt, men när stärkt och förstärks av andra metaller, slutresultatet är ett hjul som hyllas för dess prestanda och överklagande. Legeringar som är standard i racing branschen och blir alltmer populära på andra typer av bilar. Många high-end fordonsmodeller kommer fabriken utrustad med dem, och det finns gott om eftermarknad alternativ tillgängliga för nästan varje märke och modell.

 

Fördelarna med Aluminiumfälgar

Aluminiumfälgar kan ha fått sin start i racing, men fler och fler människor är att sätta dem på deras bilar. De flesta människor köpa en uppsättning till förbättra utseendet på sina fordon, men det finns faktiskt många andra fördelar. De väger betydligt mindre än konkurrenterna stål guldpläterade samtidigt vara otroligt tålig. De ökar det totala värdet på bilen också. Beroende på bilmärke och modell, kan vissa legering hjul monteras ge fordonet mer broms clearance. Vissa experter hävdar legeringar också öka gas körsträcka och förbättra hantering och den totala prestandan för fordonet.

Köp däck & fälgar online  

Köp dina nya däckfälgar och kompletta hjul till de lägsta priserna enkelt, tryggt och billigt online hos Wheelsshop.se - bästa pris på snygga fälgar online!

 

     

 

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Victor - 6 juli 2018 11:11


Om man ska ha en snygg kostym så behöver man faktiskt oftast inte titta längre än till Hugo Boss. Men vad ligger bakom dessa snygga kostymer? Likt många andra företag så hade Hugo Boss en skakig start. Hugo Ferdinand Boss grundade företaget 1924 och ...

Av Victor - 7 juni 2018 18:45

Det finns alltid folk som undrar varför vi ska bära på armbandsur när vi kan se tiden på datorn, paddan eller mobilen. Klockor för många är ändå en livsfaktor för mode och personlighet, det tycker jag också. Vad behövs till sommaren när du ska ut...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards